loading...
الکترونیک
mojtaba بازدید : 1034 شنبه 23 مرداد 1395 نظرات (0)

طرز ساخت یک سوئیچ کنترل وای فای AC را یاد می‌گیرید که با موبایل و تبلت کار می‌کند. این دستگاه برای کنترل وسایل برقی و روشنایی AC طراحی شده اما برای وسایل DC که به پریز برق وصل باشند هم کار می‌کند.

mojtaba بازدید : 807 جمعه 28 خرداد 1395 نظرات (0)

اگر اهل ساختنی‌ها و پروژه‌های الکترونیکی باشید این دستگاه کارتان را بسیار ساده میکند. آیا تابحال شک کرده اید که سیم‌ها را درست وصل کرده اید یا نه؟ از استفاده مکرر از مولتی متر خسته شده اید؟ با دستگاه سنجش قطبیت راه حل ساده تری برای بررسی ساختنی‌های الکترونیکی تان خواهید داشت.

mojtaba بازدید : 981 جمعه 28 خرداد 1395 نظرات (0)

در این پست ساختنی طرز ساخت یک چراغ هوشمند را می‌آموزید که میتواند به تغییرات محیط اطرافش واکنش نشان دهد. این لامپ هوشمند یک ساعت درونی، میکروفون و سنسور دما دارد و از طریق آنها میتواند صدا، دما و زمان را درک کند. اجزای اصلی این پروژه یک آردوینو و یک ال ای دی RGB است که باعث میشود لامپ با رنگ‌های مختلف به محیط واکنش نشان دهد.

این پروژه آردینو بخوبی به شما نشان می‌دهد که با رنگ لامپ می‌توانید چه اطلاعات محیطی را نشان دهید. برای ساخت لامپ هوشمند به سخت افزار و نرم افزارهایی نیاز دارید که بطور کامل آنها را شرح داده ایم. این لامپ بصورت مدولار طراحی شده است و یک مدار درایو LED و یک مدار سنسور / برق جداگانه دارد. سنسور دما هم به یک پورت USB که سنسورهای I2C را میخواند، وصل میشود. این پورت را می‌توانید به یک فشارسنج، نورسنج، چگالی سنج و شتاب سنج وصل کنید تا حساسیت لامپ به محیط بیشتر شود.

 

mojtaba بازدید : 1284 چهارشنبه 26 خرداد 1395 نظرات (0)

دسته بازی PS2 هنوز هم یکی از بهترین دسته‌های بازی است و حتی با استانداردهای امروزی هم خوب محسوب میشود. اگر شما هم این دسته را دارید، یک آداپتور بلوتوث برایش بسازید و آن را به موبایل یا تبلت وصل کنید تا با دسته بازی بلوتوثی از بازی مورد علاقه تان بیشتر لذت ببرید!

mojtaba بازدید : 1251 پنجشنبه 19 فروردین 1395 نظرات (1)

قطعاً انتظار ندارید پرینتری که با دستگاه پخش CD می‌سازید، بخوبی پرینتر روی میزتان باشد. با این حال دستگاهی که در این ساختنی به آن می‌پردازیم، یک پرینتر ساده اما جالب است. این پرینتر کوچک با ماژیک کار میکند و هر طرحی که بخواهید را روی کاغذ میکشد. نمونه پرینت را هم در تصاویر زیر آمده است. درست است که تصاویر رزولوشن بالایی ندارند اما ساخت این پرینتر هم جالب است و هم چیزهای زیادی به شما یاد می‌دهد.

mojtaba بازدید : 948 سه شنبه 17 فروردین 1395 نظرات (1)

در این ساختنی طرز ساخت یک سنسور EMF را یاد می‌گیرید که می‌توانید سیگنال‌های الکتریکی هر دستگاه متصل به برق را تشخیص بدهد. سنسور EMF چهار LED دارد که با توجه به شدت سیگنال‌های الکتریکی پشت سر هم روشن میشوند. اگر با این سنسور در خانه یا محل کار حرکت کنید، می‌توانید متوجه تفاوت قدرت سیگنال‌های الکتریکی در قسمت‌های مختلف خانه بشوید.

از سنسور EMF می‌توانید برای ساخت دستگاه‌های مختلف استفاده کنید. اما یکی از مهمترین کاربردهای این سنسور، پیدا کردن نقشه سیم کشی خانه است. اگر سنسور EMF را جلوی دیوار بگیرید، می‌توانید سیم کشی‌های برق را دنبال کنید.

قطعه اصلی سنسور EMF یک میکروکنترلر Attiny 45 است که با استفاده از رابط کاربری آردوینو برنامه ریزی میشود. معمولاً برای ساخت این نوع سنسور از میکروکنترلر Attiny 45 بجای آردوینو استفاده میشود.

mojtaba بازدید : 916 سه شنبه 17 فروردین 1395 نظرات (0)

فایل لازم در ادامه

در این ساختنی طرز ساخت یک مدار را یاد می‌گیرید که ترانزیستورهای NPN و PNP را تست میکند و نقشه پین‌های آنها را مشخص میکند. هر کسی که با ساخت مدارهای الکترونیکی سر و کار داشته باشد، نیاز به این مدار تست ترانزیستور دارد تا استفاده از این قطعه برایش ساده تر بشود.

نوع ترانزیستور (NPN یا PNP) قطب اتصالات را مشخص میکند. جهت ترانزیستور هم نقشه پین‌ها را مشخص میکند. برای پیدا کردن نقشه پین باید ترانزیستور را طوری روی مدار تست قرار بدهید که سر صافش به سمت خودتان باشد.

mojtaba بازدید : 1185 سه شنبه 17 فروردین 1395 نظرات (0)

فابل لازم در ادامه

نگاهی به ریموت کنترل‌هایی که در خانه دارید، بیاندازید. خیلی از دکمه‌های کنترل‌ها هیچوقت استفاده نمی‌شوند. فکر نمی‌کنید بهتر است از آنها استفاده کنید؟ چطور است از آنها برای کنترل لوازم خانگی استفاده کنید؟ در این ساختنی یاد می‌گیرید که چطور با آردوینو کدهای ریموت کنترل را رمزگشایی کنید و از آنها برای روشن و خاموش کردن لوازم خانگی استفاده کنید. با این ساختنی می‌توانید از کنترل تلویزیون برای بقیه لوازم خانگی هم استفاده کنید!

mojtaba بازدید : 912 شنبه 08 اسفند 1394 نظرات (0)

در این ساختنی طرز ساخت یک لامپ تزیینی را یاد می‌گیرید که می‌توانید آن را با موبایل تان روشن و خاموش کنید (فقط گوشی‌های اندرویدی). این لامپ بلوتوثی نسبت به نمونه‌های مشابه بسیار ساده تر است و ساختش سخت نیست. قطعه اصلی لامپ بلوتوثی برد آردوینو است که امکان روشن و خاموش کردن لامپ با موبایل را فراهم میکند.

mojtaba بازدید : 855 شنبه 08 اسفند 1394 نظرات (0)

سروو موتور در بسیاری از پروژه‌های الکترونیکی – بویژه ساخت ماشین و ربات – کاربرد دارد. در بسیاری از ساختنی‌های این سایت از سروو موتور استفاده شده است. این نوع موتور بسیار دقیق است و دستورهایی که به آن می‌دهید را مو به مو اجرا میکند.

mojtaba بازدید : 787 شنبه 08 اسفند 1394 نظرات (0)

بله؛ تیتر کاملاً درست است و خبری از بزرگنمایی نیست. در این ساختنی یاد می‌گیرید که چطور در عرض یک ربع با گوشی هوشمندتان هولوگرام سه بعدی بسازید. طرز ساخت و وسایل مورد نیاز برای ساختش هم در هر خانه ای پیدا میشود.این ساختنی علمی‌و کاربردی همان قدر که گفتیم ساده و بی هزینه است. پس دست بکار شوید و یک پروژه جالب را تجربه کنید.

mojtaba بازدید : 2101 شنبه 08 اسفند 1394 نظرات (0)

اسیلوسکوپ و سیگنال ژنراتوی دو ابزار الکترونیکی مهم و البته گران برای ساخت و تست مدارات االکترونیکی هستند. در این ساختنی طرز ساخت یک دستگاه را یاد می‌گیرید که کار این دو دستگاه را برایتان انجام میدهد. ایده این ساختنی استفاده از گوشی هوشمند به عنوان یک پلتفرم ایمن و پورتابل برای شبیه سازی اسیلوسکوپ و سیگنال ژنراتور است. اگر همین الان یک جستجوی ساده بکنید، برنامه‌های ساخت سیگنال و اسیلوسکوپ گوشی‌های هوشمند را پیدا می‌کنید. در این پست به شما یاد می‌دهیم طوری از این برنامه‌ها استفاده کنید که موبایل تان دقیقاً کار اسیلوسکوپ و سیگنال ژنراتور را انجام بدهد.

mojtaba بازدید : 1141 شنبه 08 اسفند 1394 نظرات (0)

در این ساختنی، طرز ساخت شارژ باتری‌های لیتیوم یون (Lithium-ion) را برایتان آماده کرده ایم. باتری‌های لیتیوم یون یکی از بهترین راه‌های ذخیره انرژی هستند؛ این باتری‌ها بالاترین چگالی انرژی و ظرفیت انرژی (۳۶۰-۹۰۰ کیلوژول بر کیلوگرم) را بین باتری‌های قابل شارژ دارند.

mojtaba بازدید : 623 شنبه 08 اسفند 1394 نظرات (0)

در این ساختنی طرز ساخت یک فاصله سنج ساده و کاربردی را یاد می‌گیرید. این دستگاه یک LCD کوچک دارد که فاصله نزدیک ترین اشیا از دستگاه نظیر سقف، دیوارها یا ستون‌ها را نشان میدهد. از این دستگاه می‌توانید برای پیدا کردن جای مناسب سایر دستگاه‌های الکترونیکی را براحتی پیدا کنید یا فاصله بین دیوارها و مساحت یک اتاق را محاسبه کنید.

برای ساخت این دستگاه از قطعات ارزان قیمت استفاده شده تا همه ساختنش را تجربه کنند. مدار دستگاه هم بسیار ساده است و وقت زیادی نمیبرد. اگر می‌خواهید دستگاه ظاهر بهتری داشته باشد، باید برای ساخت بدنه وقت صرف کنید و یک جعبه چوبی خوب برای فاصله سنج بسازید.

فایل لازم در ادامه

تعداد صفحات : 17

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 493
  • کل نظرات : 68
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 3892
  • آی پی امروز : 87
  • آی پی دیروز : 35
  • بازدید امروز : 139
  • باردید دیروز : 78
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 217
  • بازدید ماه : 1,366
  • بازدید سال : 15,760
  • بازدید کلی : 712,247